onsdag 25. mai 2016

KFUM 7 - Årvoll Gul, 3-13!

Sju minutter før kampstart veltet spillerne ut av bilene på Ekebergsletta etter en times! køkjøring fra Årvoll. Flere klaget på bilsyke og kvalme, og trenerne fryktet dermed en laber start på kampen. Men i dag var det ingen grunn til bekymring. Alle! var "på" fra start av. Synd for Kåffa!

Det morsomste var ikke at vi vant, men at gutta spilte ordentlig fin fotball. Alle kjente posisjonen sin på banen. Bakerst var bakspillerne rolige med ballen og slo flotte pasninger langs bakken. Midtbanespillerne holdt fin bredde og kunne sette fart framover med en gang de fikk ballen. Spissene var flinke til å ligge høyt i banen og gjøre seg spillbare. Slikt blir det sjanser og mål av. Og med solide keepere bakerst blir det heldigvis få mål den gale veien.

I dag vil vi også trekke fram kameratskapet. Vi så en flott gjeng som støttet og snakket positivt til hverandre gjennom hele kampen. De oppførte seg også veldig flott overfor motspillere og dommer. Vi trodde aldri vi skulle få høre skryt direkte til dommeren fra gutta, men nå har vi opplevd det også. Det var kanskje litt ekstra lett å være raus i dag?

PS! Dagens peneste angrep ble avsluttet med en super heading av Olav som stormet inn i feltet etter et nydelig innlegg fra Arfang. Ballen gikk ikke i mål, men vi trenere jublet likevel.

Fortsett slik gutter!